By-Bar

BY-BAR is een Nederlands kleding- en accessoire label dat in 2008 is opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Begonnen met de verkoop van oorbellen, is het label inmiddels uitgegroeid tot een volledig op elkaar afgestemde collectie van kleding en accessoires. De styles van BY-BAR bestaan uit essentials met een rijke uitstraling en prachtige details. De collectie is modern maar niet aan trends onderhevig waardoor alle items mooi zijn voor meer dan één seizoen.

De productie van de BY-BAR collectie vindt voornamelijk plaats in Italië, Portugal en een klein gedeelte in India. Barbara bezoekt alle producenten meerdere keren per jaar. Het persoonlijke contact met hen is de succesfactor van BY-BAR. De producenten voelen zich erg betrokken bij BY-BAR en zijn net zo trots als wij als de nieuwe collectie weer in de winkels ligt. Deze korte lijnen en goede samenwerking maakt de collectie alleen maar beter.
 
Sinds vier seizoenen heeft BY-BAR ook een Girls-collectie voor meiden van 4 tot 14 jaar. De Girls-collectie is een mini-me versie van de womenswear van BY-BAR.
 

Bestel By-Bar online

De populaire kleding van het modebewuste merk By-Bar heeft een hoog draagcomfort, doordat ze hoogwaardig materiaal gebruiken. Bekijk nu ons kledingoverzicht met By-Bar dameskleding. Daarnaast heeft Klein Kleding ook By-Bar voor meisjes. Benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben? Shop dan direct op KleinKleding.nl.

By-Bar kleding online bestellen
Heeft u al een keuze gemaakt uit ons assortiment? Bestel dan vandaag nog uw nieuwe By-Bar kleding online. Bij Klein Kleding kunt u veilig betalen met onder meer iDEAL en creditcard. Vervolgens wordt uw bestelling snel bezorgd. Heeft u nog vragen of wilt u graag geholpen worden? Breng dan een bezoek aan een van onze winkels of neem contact met ons op. Klein Kleding helpt u graag verder. Wenst u op de hoogte worden gehouden van de laatste aanbiedingen en de nieuwste trends? Schrijf u dan aan voor onze nieuwsbrief!