Cavallaro

Cavallaro is van origine een Italiaans modemerk. Het merk begon in Napels in 1999 met het produceren van dassen. Langzamerhand volgde er meerdere kledingstukken, zoals shirts en overhemden. Vandaag de dag staat het merk bekend om de kwaliteit, authenticiteit en Italiaanse klasse. Bekijk Cavallaro online en shop uw nieuwe dameskleding of herenkleding vandaag nog op KleinKleding.nl. Wilt u te allen tijde op de hoogte blijven van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen van Klein Kleding? Meld u dan aan voor onze mailing.

Cavallaro - Geschiedenis

Het merk Cavallaro vindt haar oorsprong in de jaren '90 in Napels (Italië). In 1999 begon Guiseppe Cavallaro met verkopen van dassen. Al in 2001 exporteerde het merk ook naar Nederland. Vervolgens begon Guiseppe met het produceren van mooie overhemden. Deze bekende en authentieke overhemden worden snel populair. Vandaag de dag stralen de overhemden nog steeds Italiaanse klasse en kwaliteit uit.

Door het succes en internationalisering is de naam gewijzigd in Cavallaro Napoli, waarmee Guiseppe een eerbetoon uitbrengt aan de geboorteplaats van zijn vader. 

Online Cavallaro collectie

Voor de dames adviseren wij een mooie blouse met een blazer, voor een perfect voorkomen op werk of tijdens een officiële gelegenheid. Dit zelfde geldt eigenlijk voor heren, een Cavallaro overhemd mag niet ontbreken in de kledingkast. Gecombineerd met een nette colbert en u maakt indruk op uw werk. Bekijk nu welke kleur u het beste staat en bestel direct online.

Bestel uw Cavallaro kleding online

Zit er iets leuks voor u bij? Bestel uw favoriete Cavallaro kleding eenvoudig en snel bij Klein Kleding. Bij ons betaalt u eenvoudig met iDEAL of creditcard. Daarna zorgen wij er voor dat u snel kunt genieten van de nieuwe kleding. Wilt u geholpen worden bij uw keuze? Neem contact met ons op of kom gezellig langs in een van onze vestigingen.