Gant

In 1914 kwam Bernard Gantmacher uit Oekraïne naar New York. Met lege handen en vastbesloten om een betere toekomst te creëren begon hij aan een studie medicijnen. Om deze studie te kunnen betalen draaide hij nachtdiensten in een naaiatelier. Al snel bleek hij een waar talent hiervoor te hebben. Ook zijn toekomstige vrouw Rose heeft hij in het atelier ontmoet. In 1927 verhuist het stel naar New Haven in Connecticut. De stad was het centrum van een bloeiende textielindustrie en Bernard begon met het maken van overhemden voor de bekende merken van die tijd. Bernard begon met het signeren van de verschillende shirts. De kinderen van Bernard en Rose traden toe tot het familiebedrijf en in 1949 lanceerden zij hun eigen label, “GANT of New Haven”. Het GANT overhemd was meteen een groot succes. Een belangrijk kenmerk van de Gant-overhemden is de buttondown kraag. Dit is oorspronkelijk een Engelse innovatie, welke Gant als eerste op de Amerikaanse markt introduceerde. Door te blijven innoveren op creatief gebied bleef de interesse in GANT behouden en ontstond er een vaste klantengroep.

Bestel Gant online

Ook nu straalt het merk Gant klasse en elegantie uit. Als u kiest voor het merk Gant, kiest u voor kleding met een nette uitstraling. Bekijk bijvoorbeeld eens de overhemden en pullovers van dit topmerk. Bij Klein Kleding heeft u namelijk een ruime keuze uit overhemden. Zo vindt u bij ons een overhemd met ruit, maar ook effen overhemden. Geschikt voor naar werk of een officieel feest van een vriend(in) of andere bekende! Daarnaast heeft KleinKleding een uitgebreide collectie dames accessoires, jurken en tunieken. Shop nu verder bij Klein Kleding en bekijk het volledige assortiment!

Heeft u uw gewenste kleding al gevonden? Plaats dan direct uw bestelling en reken veilig af met iDEAL of creditcard. Vervolgens zorgen wij er voor dat u snel kunt genieten van uw nieuwe kleding. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust, Klein Kleding helpt u graag op weg. Op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen en nieuwste collectie? Meld u dan aan voor onze mailing!