• Josephine & Co

Josephine & Co

Het merk Josephine & Co is in 1994 opgericht door twee ontwerpers, gedreven door de visie om draagbare kleding met een fijne balans tussen klassieke en luxe items en exclusieve en draagbare mode te creëren. De ontwerpers van Josephine & Co halen de inspiratie uit de country lifestyle. Vier keer per jaar verschijnt er een nieuwe collectie met items die bekend staan om de fijne kwaliteit, elegantie en herkenbare details. Het ontwerp en het imago van Josephine & Co worden zorgvuldig gecreërd en opgebouwd door de jarenlange ervaring in mode. Door het gebruik van fijne Italiaanse stoffen, flatterende vormen en chique details wordt de nadruk gelegd op het zorgvuldig gemaakte ontwerp. De vrouwelijke touch komt in iedere collectie van Josephine & Co terug en is duidelijk te herkennen aan de zachte pasteltinten en verfijnde details gedurende de zomer en fijne gebreide stoffen met donkere kleuren gedurende de winter collecties.  Wat in de 90’s is gestart als beginnend fashion label is nu uitgegroeid tot succesvol modelabel dat zijn naam heeft gevestigd in de markt. De verkooppunten in Nederland zijn inmiddels stabiel, maar internationaal timmer Josephine hard aan de weg. Op dit moment heeft het label 800 verkooppunten in 14 landen.

Online collectie Josephine & Co

Bij Klein Kleding shopt u een uitgebreide collectie Josephine & Co. Zo vindt u onder andere chique jurkjes, rokken, blouses gemaakt van fijne materialen en zachte gebreide vesten. De items van Josephine & Co combineren mooi met elkaar, maar natuurlijk ook met de andere items uit de collectie van Klein Kleding. Bent u benieuwd geworden naar wat wij nog meer te bieden hebben? Winkel dan gerust verder op KleinKleding.nl.

Shop Josephine en Co online

Bent u geslaagd in uw keuze? De kleding van Josephine en Co is eenvoudig online te bestellen bij Klein. Betaal veilig met creditcard of iDEAL. Vervolgens zorgen wij er voor dat u snel kunt genieten van uw nieuwe kleding. Wilt u persoonlijk advies of kunnen wij u nog verder helpen? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan een van onze vestigingen, in Zierikzee of Sliedrecht.