Maatregelen coronavirus

Bij Klein Kleding staan de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers voorop. Om deze reden treffen we, ten tijde van het coronavirus, een aantal extra maatregelen en geven wij u hierbij een overzicht van de ondernomen stappen.

Winkels

We volgen de richtlijnen vanuit het RIVM en nemen extra hygiënemaatregelen. We vragen onze medewerkers thuis te blijven bij (milde) gezondheidsklachten. Wij desinfecteren regelmatig alle contactpunten, zoals de pinautomaten, kassa’s en handgrepen. Onze toiletten zijn enkel toegankelijk voor het personeel. Daarnaast hanteren we een afstand van 1,5 meter tussen u en ons winkelpersoneel. Hierdoor zijn wij terughoudend met fysieke hulp bij het passen en/of eventueel afspelden van kleding. Er geldt een maximaal aantal personen per winkel, waardoor u misschien even buiten moet wachten.

Onze winkels zijn geopend, maar de koopavond op donderdagavond is komen te vervallen. Bekijk hier onze openingstijden.


Webshop

Vindt u het op dit moment niet prettig om naar de winkel te gaan of kunt u dat niet? Online shopt u gewoon zoals u dat bij ons gewend bent. Vanaf nu tekent de bezorger van PostNL, na toestemming van de ontvanger, voor ontvangst van uw bestelling. De bezorgers vragen daarbij om de laatste 3 cijfers van uw legitimatiebewijs.

Hoe kunt u ons helpen?

  • Heeft u symptomen van verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, dan wensen wij u ten eerste van harte beterschap en vragen wij u om onze winkels niet te bezoeken;
  • Probeer in de winkel een afstand te bewaren van 1,5 meter tussen uzelf en andere klanten en/of het winkelpersoneel;
  • Betaal in de winkel zoveel mogelijk contactloos met uw pinpas, credit card of smartphone. Als u alleen over contant geld beschikt, wissel dan het geld uit zonder handcontact.

Wij willen u als klant bedanken voor uw begrip voor deze maatregelen. Bovenstaande maatregelen kunnen aangepast worden zodra hier aanleiding voor is.